Drakendans Workshop

Ervaar hoe de drakendans wordt uitgevoerd. Perfect voor teambuilding!

Hoe zwaar is de draak? Hoe beweegt deze elegant heen en weer en op en neer? Hoe lastig is het om vloeiende bewegingen te maken? Met een workshop kunt u dit zelf ondervinden. Het ziet er misschien zwaar uit, maar drakendans is zeer beginner vriendelijk en een uitdagend middel om gezamenlijk bepaalde bewegingen zo harmonieus mogelijk uit te voeren. De draak bestaat uit 7 schakels welke op elkaar af moeten stemmen om een golvende en vloeiende beweging te kunnen maken. Shinji zal hierbij de technieken laten zien en de deelnemers begeleiden om enkele basis bewegingen van de draak te kunnen leren. Van 7 tot 14 personen

Shinji bied op het gebied van teambuilding workshops een uniek concept in combinatie met drakendans voor teams binnen bedrijven. Binnen het Shinji team zijn verschillende professionele disciplines aanwezig met gespecialiseerde achtergronden. Shinji leden begrijpen het belang van teamwork in zowel de bedrijfsvoering als de uitvoering van optredens maar al te goed. Door middel van drakendans wordt er een test gedaan op de samenhang van een team en worden er vergelijkingen gemaakt met hedendaagse bedrijfscultuur. Denk hierbij aan planning, communicatie, observatie, efficiency. Elk onderdeel van de draak heeft een rol en uiteindelijk heeft de draak een doel, het volgen van de parel van wijsheid. Dit is niet anders in bedrijfscultuur. Alle werknemers hebben een rol en uiteindelijk is het doel (in de meeste gevallen) de klant.

image

Drakendans Workshop

De uitdaging

Tijdens de workshop zal er een aantal uitdagingen aan het team worden gegeven welke samen intern opgelost dienen te worden. Shinji faciliteert hierbij met aanwijzingen en speelt de rol van klant. Deze workshop word aangeboden voor minimaal 7 personen.